Mellan 2006-2011 hade jag en låst blogg med några få inbjudna där jag skrev över 2000 inlägg. Har länge försökt komma in på den men gått bet då lösenordet, som jag för länge sedan glömt bort, är kopplat till min gamla Spray-mail, vars lösenord jag i sin tur för länge sedan glömt bort. Jag har mailat och mailat deras support men det verkar som att de mest samlar digitalt damm.

Men igår lyckades jag!

Nu på kvällen när jag var inne och kikade igen hittade jag länken till ännu en blogg som jag startade efter att ha gått en utbildning på Folkuniversitetet i att skriva barn- och ungdomsböcker. Har sex manus till en historia om två personer som jag fortfarande har väldigt kära. Funderar på att skaka liv i dem igen, tillsammans med de bilder jag ritat och kanske ge i julklapp till min systerdotter?