Os Gêmeos, Stockholm

Os Gêmeos, Stockholm

Igår när jag kom hem från Göteborg åkte jag direkt från Centralen till Slussen för att hinna bevittna det här mästerverket från Os Gêmeos, som hämtat inspiration från Lisbeth Salander (i Stieg Larssons böcker bor hon på nummer Fiskargatan 9). En av bröderna var på plats och fyllde i detaljer, de har hållit på hela långhelgen.

Os Gêmeos, Stockholm

Os Gêmeos, Stockholm

Målningen är helt enastående, så mycket vackrare i verkligheten än på bild. För mig som har beundrat Os Gêmeos länge är det här inte en dröm som går i verklighet, det här tillhör kategorin jag inte ens vågat hoppas på. Fiskargatan 6, gå dit!

Os Gêmeos, Stockholm

Os Gêmeos, Stockholm

Os Gêmeos, New York

I New York hittar du brödernas verk One World, One Voice (2010) på 21:a gatan i Chelsea.

Os Gêmeos

Os Gêmeos

Os Gêmeos

Kika även på deras hyllning till old school hiphop på 1:a gatan, andra avenyn (2015).

Älskar!