Helen yogar helalf.se

M och Bamse är redan i Umeå så jag började första semesterdagen med att hoppa upp på yogamattan och stanna där i några timmar.

Helen yogar helalf.se

Jag var på ett yogapass förra veckan och gjorde tre entimmespass utöver det så kroppen var med på noterna.

Helen yogar helalf.se

Jag fick en fråga från Theresa om motivation. Det behöver jag notera och spara för min egen del också! Här kommer mina tips!

Helen yogar helalf.se

Yoga utomhus! Yoga på pass. Yoga framför YouTube (Yoga with Adriene, Kino Yoga, underbara Bryan Kest och Lesley Fightmaster mfl). Följ yogis på Instagram (se vilka jag följer!). Häng på utmaningar (inte riktigt min grej men det verkar funka för många). Yoga med en kompis/barn/djur. Leta upp en podd. Sätt på bra musik! Bestäm hur du vill börja ditt pass, vad du vill testa för nytt under ditt pass och hur du vill avsluta det (utöver Shavasana) och freestyla där emellan. Stå på händer!

Helen yogar helalf.se

Ta bilder och om du inte vill publicera dem i sina sociala medier så skicka dem till din kompis inbox!

Helen yogar helalf.se

Den här bilden förvirrade min bästis rejält! ”Flyger du?” Nej, jag sitter på fötterna, syns inte det? Hihi! Det var något instruktören på passet förra veckan visade, det hjälper en att komma in i lotus, så småningom, något jag jobbar på. Bra med små delmål och projekt!

Helen yogar helalf.se

Började mitt pass med down dog och höll den positionen i fem minuter. Ja, det bränner bra! Sen gjorde jag plankan i en minut och 20 bergsklättrare följt av tre olika solhälsningar, två gånger vardera. Sen fick jag lite flow faktiskt!

Helen yogar helalf.se

Blev så glad när jag kom djupt ner i den här favoritvridningen som jag inte testat på några månader. Så är yogan. När du minst anar det har du gjort framsteg!

HÄR kan du följa mina framsteg på Instagram!