Då och då gör sig mina visdomständer påminda om att de jobbar sig uppåt men vanligtvis innebär det en hanterbar smärta som knappt behöver värktabletter. I måndags var det annorlunda. På tisdagen åt jag värktabletter för att kunna jobba och när de inte verkade ringde jag tandläkaren. Då hade ena kinden börjat svullna upp. Jag fick tid samma eftermiddag och tandläkaren förklarade att jag hade fått en infektion i kroppen och behövde penicillin. Jag bad även om starkare värktabletter vilket jag fick eftersom smärtan var olidlig.

När jag inte kunde ta en tugga av frukostmackan gjorde min kille en smoothie. När jag somnade om på soffan efter att ha tagit tabletter mitt i natten sa min kille att jag skulle ha väckt honom så att han kunde ta soffan. När vi sov ifrån varandra en natt kom han över på kvällen med smoothie och piggelin. Så tryggt att vara sjuk när han finns där.

I onsdags orkade jag faktiskt yoga lite på förmiddagen. Sen tappade jag orken och har mest badat, läst och vilat. Har flera bra boktips! I går släppte svullnaden i kinden så att jag kunde äta riktig mat igen vilket var underbart efter all soppa, yoghurt och kräm. Tror att maten och mattheten hänger ihop så det är bra, då kan jag äta upp mig i helgen innan det är dags att gå tillbaka till jobbet på måndag. Ser fram emot Webbdagarna nästa vecka!