Jag har framkallat yogabilder på mina favoritövningar, 10x10 cm, som nog ska kunna inspirera mig till ett riktigt fint pass! (Bilder från #helenyogar.)

Jag har framkallat bilder från Instagram, 10×10 cm små, som jag tänkte ha som inspiration när jag yogar själv hemma. När jag testade i helgen kom jag på 2-3 övningar till som jag ville göra av bara farten för varje bild jag hade som utgångsläge så det funkar verkligen! Brukar annars ha lite problem med fantasin.

Började med en avslappningsövning i halv lotus för att komma ner i varv, sen solhälsningar för att komma upp i varv och sen i halv lotus igen för att känna av skillnaden i kroppen. Sen var det bara att försöka balansera mellan det hårda vardagsrumsbordet och plattskärmsteven hemma hos min kille för det vara enda stället i nya lägenheten som jag fick plats på!

Min kusin är väldigt sugen på att testa yoga så jag tänkte att vi kunde gå på ett pass ihop. Hon tänkte istället komma hem till mig och låta mig leda passet. What? ”Jag är ganska rörlig men jag kan inte gå ner i spagat”, sa hon. ”Vem kan det?” sa jag. Det kommer nog bli kul!