Veganskt läppstift

Jag har varken använt något smink (dvs rouge) eller nagellack på flera veckor och tror att det hänger ihop dels med yogan, dels med att jag nu bara vill använda veganska produkter. Eftersom jag är så usel på att shoppa små saker som kostar stora pengar tar det sin lilla tid men nu har jag hittat ett veganskt, handgjort läppstift från Aromi hos Kissed by Eco som jag verkligen ser fram emot att prova. Surfade runt lite och hittade riktigt fina recensioner på Etsy.

Köpte även ett bubbelgumrosa nagellack från BWC (som står för Beauty Without Cruelty) och det knyter fint ihop poängen med att handla veganskt smink. Utöver det uppenbara, att den röda och rosa färgen inte kommer från karmin, som är malda löss, så är de här produkterna garanterat fria från djurtester i alla led i produktionen.

Johanna Ns butik på Frejgatan har även nagellacket Priti NYC som jag är sugen på att testa framöver! Håll utkik efter den skuttande kaninen, Leaping Bunny, om du inte vill ha smink som testas på just kaniner!