Yoga gör mig lycklig!

Vi vaknade så tidigt i morse att jag faktiskt tog tvättstugetiden jag bokat och när jag ändå var igång fortsatte jag att vårstäda och kom in i ett flow. Hela köket har fått se på andra bullar! Kastrullskåpet, skafferiet, skåpet under diskhon, allt har rensats. Jag har gjort en hylla för alla matlådor och en hylla för allt godis. Rensat bort papper, plast, nagellack, medicin, glödlampor, glas, böcker och batterier. Förhoppningsvis kan jag få skjuts till återvinningsstationen i veckan för nu står det stora sopsäckar i hallen som känner sig oönskade.

Yoga gör mig lycklig!

Efter tvätt, rensning, dusch och lunch tog vi en promenad i solen ihop och jag plockade ännu mer kvistar och snödroppar. Allt är verkligen bokstavligen dött på vintern och vaknar nu till liv! När jag satt dem i en vas var det dags för mitt tredje yogapass den här veckan. 75 minuters egentid. ”Det är bara du och din matta”, sa en av instruktörerna tidigare i veckan. Ännu en sak jag gillar så mycket med yoga!

Yoga gör mig lycklig!

När jag kom hem satte jag på Céline Dion och yogade lite med Bamse. Egentligen vill jag att min kille ska ta bilder på mig i några olika asanas så att jag kan jämföra om några månader men så länge får det duga med bilder på hur yogan får mig att känna.