Så fröer

1. Planera våren

Börja fnula redan nu vad du vill så för blommor och växter, boka in en resa till din favoritstad, stäm träff med vänner, baka något gott att bjuda på. Köp tulpaner!

2. Ta hand om kroppen

I mitt badrum doftar det av citron, passion, mandel, choklad, granatäpple, ros och regnskog. Dofter gör verkligen livet lite härligare! Skrubba och smörj den stackars huden som inte sett solen på så länge. Glöm inte att ge lite extra kärlek till fötterna, så viktiga! Jag använder Body shops finfina chokladskrubb och smörjer ansiktet med mandelolja.

3. Lyssna på musik

Musik är alltid viktigt! Leta rätt på nya låtar, upptäck gamla låtar. Skapa en playlist. Skicka den till någon du tycker om. De här låtarna lyssnar jag på just nu. Boka in en konsert, gärna i en extra fin lokal!

4. Börja se en ny serie

Den perfekta månaden att lägga tid på serier! The Fall, The Killing, Homeland, The Walking Dead och Twin Peaks är några av de serier vi såg förra året. Nu har vi precis börjat på The Honourable Woman med Maggie Gyllenhaal. Älskar henne alltid!

Tulpaner

5. Klä dig i färger

Jag köpte en färgglad blus/kimono på rean för 90 kronor som gör mig så otroligt glad! När jag tränar får det gärna vara lite extra färg, det piggar upp. Köp ett nytt lack och måla naglarna knallrosa eller i fem olika färger.

6. Sitt vakt

Kanske känner du ett barn, en hund eller en katt som vill hänga lite med dig? Misstänker att det gör er båda lite gladare!

7. Besök ett bibliotek

Ett självklart tips. Det finns inget bättre än att dyka ner i århundraden av gratis litteratur.

8. Storstäda

Det låter inte så roligt men hur skönt är det inte efteråt? Skura golv, tvätta fönster, gör det där lilla extra. Köp något nytt. Själv ska jag investera i en spis.

Yoga hemma

9. Yoga i 30 dagar

Det har verkligen varit ett ljus i mörkret för mig under januari. Börja i dag!

10. Glöm inte magen!

Givetvis ska magen också bjudas på inspiration och frestas av färger. Numera finns det tre veganska mattidningar på marknaden och jag rekommenderar att du prenumererar på alla tre!

Veganska tidningar

Kom gärna med fler tips i kommentarsfältet!