IMG_2254_1920

Privat, inte annars, var det ett fint 2014. Jag började på ett vikariat i januari som nu är slut där jag trivdes väldigt bra med mina kollegor och arbetsuppgifter. Att vara vegan har aldrig varit enklare, godare och tillgängligare än i år. Att vara det tillsammans med den kille som är mitt livs bästa på alla sätt och vis är ett rent nöje. Vi har rest till New York, Umeå och Malmö, kelat med grisarna på Ängavallen, gått på konserter och bakat mängder av sötsaker, sett på serier, tagit långa promenader och njutit av den bästa sommaren på evigheter. Och myst med Bamse såklart!

IMG_2250_1920

Vi har även börjat träna tillsammans. Först löpning i början på året och sedan pilates – fast via YouTube, harkel – vilket födde ett större intresse. Jag som inte tränat sen gymnasiet gjorde slag i saken och anmälde mig till en pilateskurs som jag sprang fram och tillbaka till hela hösten och det i sig födde ett intresse för yoga.

När vi firade in det nya året i går hade nästan alla ett träningsmål för året. För mig är det inget alternativ eftersom träning ska vara något att se fram emot, inte ett tvång. Däremot lovade jag att under året inspirera någon att bli vegan! Får börja med det snart – bara 364 dagar kvar!

God fortsättning! Hoppas på mer veganism och feminism under 2015!