Ett foto publicerat av Lorentz (@itslorentz) on

Konserten med Lorentz och hans vänner i går på Berns var en av de absolut bästa i år! Hans Kärlekslåtar har spelats flitigt här hemma och innehåller några av de låtar jag tycker allra mest om just nu. Dessa sjöng jag med i tills jag blev alldeles hes så när Jaqe kom upp på scen till Där dit vinden kommer (Leva life!) försvann rösten helt för ett tag.

Jag hade smsat med Duvchi innan och undrat om han skulle dyka upp men han svarade undvikande. Han är med i två spår på skivan men visade sig inte under Houston så jag trodde att det var kört. Dessutom skickade han en kryptisk bild som tydde på att han inte var där. När han mot alla odds kom ut på scen efter Jaqe blev jag därför så glad att jag började gråta! Busig kille!

Det märktes hur tagen Lorentz var och han upprepade flera gånger att det var den bästa kvällen i hans liv. Det kändes. Arvid, som jag gick på konserten med, hade inte hört Kärlekslåtar innan men han verkade precis lika nöjd som jag. Även om han slapp vakna med ont i halsen i dag.