Så nöjd över att kroppen är stark och hjärnan tömd på ursäkter som ifrågasätter varför jag springer (regn, kallt, törstig, kissnödig, trött, inga vantar osv). Nu, yoga i värmen inomhus.

Det har knappt gått ett år sen vi började springa ihop men det märks att kroppen är starkare och framförallt, jag hör inte längre några tvivel. Rent mentalt så motarbetar kroppen sig själv av någon anledning, känner du igen det? Ska du verkligen springa? Men det regnar ju? Du har glömt dina vantar! Är du inte lite törstig? Kissnödig? Det är så skönt hemma i sängen! Gör det inte!

Det underlättar verkligen att kroppen har insett att jag bestämmer! I går stack vi ut på en runda som kändes jättebra, jag hade kunnat fortsätta även fast det regnade.

Istället för TV, detta eviga balanserande.

Annars ägnar jag mig gärna åt sånt här i vardagsrummet. Pilates och yoga skiljer sig åt men en gemensam nämnare är att öva upp styrkan i musklerna som sitter långt inne i kroppen, i bältet runt magen och ryggen.

Många övningar som ser lätta ut kräver enorm styrka, det är den kombinationen som jag har fallit för. Den utmaningen. Sen gillar jag att köpa en massa roliga träningskläder också och är tacksam för den ursäkten!