Om du inte hittar @feministerna's valsedlar i din vallokal så skriv FEMINISTISKT INITIATIV på en blank sedel.

I dag vaknade vi vid fem för att Bamse sprang omkring som en tok, så peppad katt! Somnade inte riktigt om efter det men det gjorde inte så mycket! Jag gjorde smoothie till oss medan vi klädde på oss och sen gav vi oss iväg för att vara på plats i den första vallokalen klockan 8.

Promenerar till Rinkebyskolan för att dela ut valsedlar.

Jag har sett fram emot den här dagen så länge och den visade sig vara vackrare än jag vågat drömma om! Vi turades om att bära väskan med valsedlarna och besökte först Rinkebyskolan och sen Hjulstaskolan som jag tagit ansvar för på fivalsedlar.se. Det gick hur bra som helst! På vägen tillbaka promenerade vi längs Järvafältet som börjat skifta i höstfärger och då ringde min mamma. Hon skulle ta med min systerdotter för att göra om sin röstning.
Vilken härlig dag!

Hon tror inte att det är någon skillnad på om Socialdemokraterna eller Moderaterna regerar och hade därför röstat blått i riksdagsvalet tidigare i veckan.

Folk får rösta precis hur de vill men min mamma får inte det.

Hennes barn och barnbarn vägrar växa upp i ett land där klassklyftorna fortsätter att öka, där välfärden säljs ut till kompispriser, där fascister skyddas av polisen, där lågt ställda miljömål inte nås, där barnen går ut ur skolan utan betyg, där det saknas politiska beslut för att nå regeringens fyra jämställdhetsmål. Och framförallt, där ett rasistiskt parti som tycker att vissa människor är mindre värda än andra ges politisk makt.

Vi har sett en valdebatt där invandring har diskuterats lika flitigt som skola, jobb och miljö. Invandring är inte ett problem i det här landet. Rasism är ett problem i det här landet. Låna Utrota varenda jävel av Sven Lindqvist och läs om några av de miljontals människor som fallit offer för den vita mannens kategorisering av människor för att se hur tydligt det är att vi aldrig verkar kunna lära oss av historien.

När ”vänsterextermister” står upp för allas lika rättigheter rabblar liberala skribenter om ”yttrandefrihet” och vill att nazister och rasister ska få tala fritt inför våra barn. JAG VÄGRAR. Yttrandefrihet handlar inte om att att de ska få sprida sin propaganda. Yttrandefrihet handlar om att vi bor i ett land där vi kan säga vad vi tycker utan att straffas för det. Politik handlar om att rösta på de som vill skapa ett samhälle som är inkluderande, som respekterar alla, som låter oss vara oss själva. Det sa jag till min mamma.

Nu ska jag gå och rösta ut rasisterna!