Var i skogen hela dan i går, går in dit igen innan frukost.

Vi var ute i skogen hela helgen vilket var riktigt härligt! Dels för att det var så fint väder, dels för att det är skönt att släppa jobbsökandet lite. Jag är nästan för aktiv, vill helst söka 3-4 jobb om dan, har tre stycken intervjuer den här veckan men vill ha ännu fler och är rätt nere i jobbletarträsket så att säga.

Några av de jobb jag söker är som community manager och Mona har skrivit ett riktigt bra inlägg om det på Bloggbyrån. Inlägget är fullt med råd och tips för alla chefer som vill anställa någon som jag men kanske inte riktigt har insett vad det innebär. Läs och lär!

Själv blir jag bara mer och mer nyfiken på Sheryl Sandbergs ”Lean In” och hoppas att den blir ledig på bibblan snart! Hon är ju så bra! I ett klipp jag såg i dag berättar hon att de VDar hon träffar säger till henne att hon kostar dem för mycket pengar för att deras kvinnliga anställda vill ha lika mycket betalt som de manliga efter att ha läst hennes bok. ”And to them I say, I’m not sorry at all. I’m thrilled!” Jag har mitt lånekort redo i plånkan!