Gravida kvinnor är de vackraste som finns. @mbackne

När Maria klev ur bilen utanför tågstationen i Göteborgstrakten sa jag spontant Du är ju bara ass och booty nu! Så fint att se henne i detta välsignade tillstånd!

Sommarblomster.

Efter Malmö styrdes nämligen kosan mot Göteborg, mer för att hänga med vännerna i förorten än att undvika spårvagnarna på stan.

Spenderar dagen i Hästevik, omringad av göteborska.

I går packade vi med oss en låda med pasta och grönsaker till Hästevik där det var fantastiskt vackert och idylliskt, som ett västkustsvykort.

Alla fiskar krabbor när de badar i Göteborg tydligen. (Pratbubbla: hjälp!)

Tydligen är det väldigt vanligt att fiska krabbor som tidsfördriv på stranden och det är väl inte riktigt min melodi. Hjälp *blubb, blubb, blubb* hjälp!

Att jag blev biten av en krabba var kanske inte så konstigt.

Ja, jag blev biten.

Söndagsfrukost på en semestertorsdag. @mbackne

Tiden går ju så fort när en har roligt men det var riktigt fint att få komma på besök och se hur huset ser ut med golv och möbler!

Tack för mysig lunch @ruggighund och @karrokarro! Så fint att hälsa på! (Vi hörs om The Roots!)

När det var dags att åka vidare prioriterades ett besök hemma hos Joacim och hans familj där det bjöds på lunch och skönt snack i det sköna vädret.

Blir så glad varje gång jag inte blir påkörd!

Känn ingen sorg för mig Göteborg, jag kommer ju tillbaka snart till Way Out West! Haim, Alicia Keys, Mack Beats, Lorentz & Sakarias, Daniel Adams-Ray, Kendrick Lamar, Miguel, The Roots… Det kommer bli riktigt jävla bra! Vi ses då!