Flyttar in i en väldigt stilig byggnad i dag!

I dag flyttade vi flera meter bort från borgen, in i vår alldeles egna kåk, kanske det finaste mediebyråhuset på den här sidan av Birger Jarlsgatan? Allra högst upp sitter vi i nyrenoverade lokaler som har fått mig att vara helt fnissig hela dan. Det känns så bra!

Pimpar min dota med några bevingade ord från gud.

Jag ordnade med mina papper, hallonalmanackor och tidningar, radade upp allt fint i de nya skåpen och skrev sen ut min favorittweet från Lotta och satte den på datorn så att jag ser den varje dag. Konstant.

Älskar nya utsikten, sitter mittemot solnedgången!

När solen började sänka sig blev jag helt rastlös och gick runt, runt i våra lokaler för att inte missa de rosa och lila nyanserna från någon vinkel över hustaken. Till sist slog jag mig ner på min plats och insåg att jag har första parkett för att få se solen gå ner, varje dag.

Eller i alla fall fram tills våren kommer och jag hinner korsa Birger Jarlsgatan på väg mot nya äventyr innan det är dags för den att försvinna.