Jag blev precis påmind av en fin vän att det inte är något P3 Browser i dag vilket känns lite tomt. Om du har missat något program kan du enkelt scrolla igenom alla på hemsidan. Jag listar även de där jag varit med i nedan så att min mamma enkelt ska kunna hitta.

Det har varit ett sant nöje att göra radio, särskilt eftersom det är så olikt alla andra medier. Man har 3-4 minuter på sig att prata om ett ämne och delar den tiden med två, tre andra personer så det gäller dels att göra sig hörd och dels att få fram det en vill säga. När jag bloggar kan jag ju justera och uppdatera hur mycket jag vill, radio är mer pang på på det sättet, med allt vad det innebär.

Jag har ingen radiovana med undantag för P3 Populär, det här var snarare en chans jag fick för att jag är aktiv i sociala medier och visar intresse för allt som händer där. Varje gång jag erbjuds att göra något nytt och spännande så tackar jag ja, det tror jag är svinviktigt. Sen hur det går spelar mindre roll, det viktigaste är att våga och testa sig fram. Har man tur blir det såhär roligt!