I gårdagens P3 Browser pratade vi om nättroll och jag fick möjlighet att säga några väl valda ord om djurrätt, gratulera Djurens rätt som firar 130 år i år och skicka en kram till min kollega Carl Johan. Dessutom tipsar jag om den snällast platsen på internet, missa inte det!

På torsdag spelar vi in säsongens och kanske världens sista avsnitt av P3 Browser så vi kommer vara ett helt gäng i studion, ser fram emot det! Jag har redan hittat ett oslagbart tips som jag älskar redan innan jag ens hunnit testa det, ni ska få höra!

Producent Anton ringde i dag och låtsades att han var ett internettroll, ganska trovärdig, och sa att vi gärna får komma med spaningar på hur vi tror nätet kommer se ut framöver. Jag är ganska övertygad om att det är omöjligt att sia så men så snubblade jag över ett inlägg på Jennies blogg där hon lyfter upp en oerhört spännnande rapport som kanske kan vara något på spåren. Hoppas hinna lusläsa den innan torsdag.

I övrigt ska vi själva få fundera ut samtalsämnen så jag klurar på vad jag vill prata om. Förhoppningsvis blir något roligt!