Nu när jag flyttar till en lite mindre lägenhet så kommer jag inte ha plats för mitt älskade skrivbord längre så det ligger ute på Blocket. Tänker att det är lika bra eftersom jag då får lite kontanter att lägga i lönnfacket på chiffonjen. Samt kan finansiera Refused-resan som går från Stockholm – Malmö – Göteborg – Stockholm om några veckor.

Och sen Umeå.

Jag har varit helt hänsynslös i mitt rensande i dag och sakta men säkert tagit mig igenom de skåp och lådor som känts helt oöverkomliga i min fantasi. Det är oerhört skönt att rensa när man väl kommer in i det. Samtidigt måste man vara försiktig eftersom vissa saker måste sparas för evigt. Det är svårt det där. När det gäller nostalgi sparar jag hellre än slänger. En hälsning från förr betyder fortfarande något nu.

Även om den förvaras gömd i en låda någonstans.