Jag satt till sent i går för att bli klar med en presentation som jag verkligen ville lägga lite extra tid på. Jag har en enorm respekt för kunden och minst lika mycket respekt för min projektledare. Och henne imponerar man inte på i första taget. Tvärtom är hon känd för att skrämma livet ur planerarna. Hon hittar alltid fel i allt man levererar. Har jag hört. Jag brukar alltid komma undan och hon verkar lika förvånad varje gång, hehe!

Men visst gör jag misstag. Lär mig av det och vet att jag måste vara på tårna. Tar kritiken som den är menad och gör (sällan) om samma fel igen. Vi har en väldigt bra relation även om hon är känd för att aldrig någonsin ge beröm. Ofta säger hon att mina dokument är ”okej” och då ropar jag till alla i rummet ”Hörde ni? Hon älskar mig!” På den nivån.

Så när jag mailade henne länkarna till presentationen och planen i dag hade jag aldrig någonsin förväntat mig ett liknande svar som det jag fick – det känns ungefär som om jag vunnit en årsförbrukning av medieplanerarguldmedaljer! Det här är stort!

”Jag är såååååå imponerad!!!! Jag ÄLSKAR när folk levererar över förväntan……”

Jag svimmar!