Tältängen

Jag sålde in sswc, eller Sweden Social Web Camp som det så talande heter, till min chef med orden: Vi är 400 personer som åker till en ö i Blekinge skärgård och tältar bland fåren, simmar ut till bastuflotten och dansar disco i ladan om kvällarna.

Han imponerades inte. What’s in it for me?

Brygghäng

Jag sa att om kvällarna hänger vi på bryggan och badar, några berättar spökhistorier vid lägerelden när mörkret fallit, man kan hyra kanot och paddla runt ön i solnedgången, hoppa från en klippa eller ligga och titta på stjärnfall på ett liggunderlag.

Inte heller detta lyckades övertala honom. Han är sån!

Gridden

Jag berättade om alla sessions vi har, under eken, i en lada, på en klippa vid vattnet, att vi pratar om precis allt som har med internet att göra, att vi inspirerar och hjälper varandra, kommer med tips och får nya kontakter.

Det var inte heller det som övertalade honom men i morgon åker jag!

Paddeltur med Axel

Givetvis kommer allt dokumenteras så att jag har bilder på får, tält och den röda bastuflotten att visa upp på måndag. Evis och Ida från mitt jobb åker också, ser fram emot att höra vad de tycker om det här äventyret när vi sitter på det crowdfundade tåget hem på söndag!