När jag ser att någon lagt till mig i sin bloggläsare tänker jag ett.) ÄRAN! och två.) Undrar vad hen gillar med min blogg? Så jag tänkte lyfta upp vilka bloggar jag läser, du hittar alla i högerspalten i vanliga fall, och berätta om varför de är mina favoriter!

Klicka på länken eller bilden för att komma till deras bloggar, där hittar du deras Twitter-konton. Nu kör vi!

Ajour

Eftersom det är Emanuels baby är det klart att jag läser Ajour för att hålla mig, just det, ajour! Det är väldigt smidigt att kunna tipsa om något som har hänt, som häromdan när jag läste inlägget från Genusfotografen och pingade Ajour som skrev ett inlägg om det. Tipsa dem gärna i kommentarsfältet eller på Twitter om det är något du vill att de tittar närmare på! (Och nej, det är inte en blogg i första hand, det är en sajt, just därför är det roligt att ha med dem i blogglistan.)

Annika Bäckström

Annika är otroligt kreativ och färgglad, det gillar jag väldigt mycket. Hon bjuder på många fina tips och skapar mycket eget material, både texter, bilder och ting som man blir glad av. Jag följer henne på Twitter och Instagram också, gör det du med!

Bia bloggar

Jag bloggade ju nyss om hur glad jag är att Bia börjat blogga så självklart hamnar hon i min blogglista! Är du det minsta intresserad av böcker och senaste nytt inom det ämnet följer du hennes blogg! Missa inte att hon även finns på Twitter och Instagram.

Copygr.am

Jag upptäckte nyligen att Copygr.am har en blogg och eftersom jag spänt går och väntar på att de ska få igång sin printshop vill jag inte missa det! Jag följer både Linus och Magnus på Instagram och följer arbetet där men jag gillar att det finns en blogg att läsa mer på. För övrigt är jag inne på Copygr.am varje dag, det är den bästa Instagram-klienten jag vet!

Dansbloggen

Min vän Lorraine älskar dans och uttrycker det gärna på sin blogg, faktiskt så bra att hon fått jobb via den! Har du några funderingar kring att börja dansa så hör av dig till Lo, hon har nog testat alla stilar vid det här laget. Följ henne även på Twitter och Instagram.

Dark places

Helena Dahlgren bloggar om böcker och jag snubblade över henne via Bia, såklart. Hon råkar blogga om min favoritgenre, deckare, och bjöd nyligen på en radda tips som jag tog åt mig av och beställde hem av. Följ henne även på Twitter!

Framed by Gustaf

Min brevvän Gustaf bor i Marseille i Frankrike och fångar livet där via sin kameralins. Har man tur dyker det upp en videofilm också! Han är självklart på Instagram och Twitter och förhoppningsvis kommer vi ses för första gången på söndag när vi befinner oss i Malmö samtidigt, det skulle vara trevligt!

Matkoma

Precis som med Bia så är det här en blogg jag nyligen tipsat om så den hamnade direkt i länklistan. Jag har följt Joacim i flera år på Twitter och sett hans lilla familj växa så det här blir som en bonus eftersom alla fyra älskar god mat och smarriga bakverk. Missa inte hans underbara bilder på Instagram.

Nostalgifabriken

Emma skriver om sina vänner och deras resor och bjuder regelbundet på musiktips. Hon tar de finaste bilder som man bör följa både på bloggen och Instagram. Du hittar henne som nofabriken på Twitter.

Arkivet av Oskar Dahlbom

Oskar älskar film och design och det märks i hans blogg. Han jobbar till vardags med familjeföretaget Kränku på Gotland och är prisbelönt för deras marknadsföring. Utöver basket och familjen brinner han även för musik, se till att följa honom på Twitter för att få de bästa tipsen! Han dyker även upp på Instagram, såklart!

Sanape

Sanna är den av mina vänner som kan mest om WordPress och det märks på hennes blogg, hon är ständigt på jakt efter det ultimata temat. Fin sida va? Dessutom älskar hon sin kamera och tar riktigt grymma bilder. Hon bloggar om mat, böcker, resor, precis allt som gör livet lite roligare. Följ på Twitter och Instagram!

Studyo

Philip är något så fint som en vinnare av ett Grand Prix i Cannes och han är dessutom min vän. Till skillnad från när vi ses och gruppkramas med Anton så att våra knän slår emot varandra så är bloggen väldigt avskalad och smart. Han bjuder på analyser från en annan värld och även om inläggen är få är de alla som små presenter. Du hittar honom på Instagram och Twitter.

Tommie Ohlson

Min semestertripp som snart ska inledas kommer avslutas i Karlstad, det går helt enkelt inte att hålla sig därifrån. Dels för att jag måste få se Tommies skägg på nära håll och dels för att han tar de mest fantastiska bilder där. Övriga intressen är cyklar, han och sambon Helen har hur många som helst och han är ofta ute på vägarna när han fotograferar. Följ på Twitter och Instagram!

Truly Therese

De som följer Therese vet att hon är ambitiös, resultatinriktad och strukturerad. Det kan ge mig lite ångest, särskilt när hon tipsar om inbox zero och jag inte har rensat min inbox det senaste halvåret. Men hon får mig att vilja bli bättre och du kommer med största sannolikhet hitta ett tips som passar dig. Följ på Twitter och Instagram!

En ganska bra blandning va? Tipsa gärna om din egen blogg i kommentarsfältet!