Skip to main content

Förslag om att starta en bloggserie i Fittstims anda där alla som vill får vara med

Jag har precis lagt ifrån mig Fittstim och konstaterar att jag vill göra något, skriva något, få fler engagerade. I går frågade jag på Twitter om det fanns något intresse för en bloggserie som inspireras av boken och det verkar det göra så förslagsvis kan vi dela våra tankar om detta i kommentarsfältet nedan och köra igång så snart som möjligt!

Boken är uppdelad efter kapitel och ämne men det gör ju ingenting om flera personer vill skriva inlägg om liknande saker, viktigast är att de blir hörda. Kärnan är feminism och det ska bli spännande att läsa hur det tolkas 2012, av både tjejer och killar.

Ska jag börja?

 • Vi kör!

 • rockspindeln

  Lätt!

 • Jag är på! Bloggar gärna om ”vardagsfeminism”. Hur ska vi lägga upp det, på egna bloggar eller en gemensam?

 • En fantastisk idé! Jag vill blogga om attityder kring sex. Och ca tusen grejer till! *pepp*

 • rockspindeln

  Vi börjar på egna tycker jag, så får vi se sen!

 • rockspindeln

  Jag har tusentals ämnen jag vill ta upp, kan inte välja ett men har flera utdrag på gång! Ska försöka posta något så snart som möjligt!

 • Pingback: SARA DOMEIJ()

 • Jag är med och uppmuntrar alla andra att göra det! Har du läst Pittstim? Jag har det inte men undrar om det är i samma anda (fast för män, då)?

 • Nemirovski

  Hej! Hade älskat att vara med på detta. Finns det någon maillista eller liknande som jag kan skriva upp mig på eller är det till att följa bloggen för info? Isabella

 • Jag är på! 

 • Pingback: Starten på en bloggserie om feminism, nu kör vi! | Helen Alfvegren()

 • Jag har hört talas om den men inte läst den! Ser fram emot att läsa ditt inlägg!

 • Ingen planerad men jag lägger upp de inlägg jag får nys om här i högerspalten så länge!

 • Härligt! Vill läsa på en gång!