I dag ska vi prata om då och nu, om hur nätet har förändrats och hur snabbt vi har förändrats med det. Det ska bli intressant! Vill du lyssna på några av de tidigare avsnitten om våra liv på www hittar du alla på P3 Browsers hemsida. Veckans program spelas in i dag och sänds nu på söndag 18:03.

Vi kommer bland annat prata om tjejers plats inom teknik/it och webb då och nu och det kommer en intervju med Blondinbella och ett reportage från helgens Geek Girl Meetup som jag ser fram emot att höra lite extra eftersom jag missade det. Säkerligen kommer jag ge en kort kommentar om min uppgörelse förra veckan med fokus på hur viktigt det är för alla att rätta till genusglasögonen och se sig omkring.

Jag läste ett så bra citat i veckan om att först när mediokra kvinnor sitter på höga poster har vi nått jämställdhet och det är en otroligt fascinerande tanke. Hur ofta hör man inte att det är kompetens som är allra viktigast? Som att det i grund och botten handlar om det. Snarare är det väl så att alla måste få försöka och misslyckas, viktigast är att alla de som vill lyckas får chansen.

Så… Hur går det då för mig utan Facebook-konto? Tack utmärkt! Jag håller ändå ett öga på vad som händer och bjuder gärna på tre intressanta länkar för den som vill läsa mer. Verktyget jag använder för att spara sånt som jag vill läsa igen heter Gimmebar och är hur snyggt som helst.

Vi hörs i etern!