Gå förbi 7-Eleven mittemot Ringen och köp vegankorv så att vi får behålla den i sortimentet!

 

Jag lunchade med en fin vän häromdan och han är precis som jag vegetarian men vill äta mer veganskt. När jag sa att folk aldrig kommer sluta äta djur men att det är rimligt för alla att äta mer vegetariskt sa han att hans mål är att alla ska bli vegetarianer. Kan inte låta bli att beundra den inställningen!

Tror inte att det går en dag utan att jag pratar med någon om varför jag är vegetarian och jag svarar alltid ärligt. Djurindustrin påverkar inte bara djuren utan även miljön så i slutändan drabbas människan men jag påminns tyvärr allt för ofta om att hon nöjer sig med att bara tänka på att det är beklagligt snarare än att faktiskt göra något.

Bytte precis några ord med Duvchi på Twitter om hans spännande samarbete med Lorentz som jag blev superpeppad av att höra om men hans nyfikenhet styrde snabbt in samtalet på vegankorven ovan. Han frågade hur den var och jag svarade att den var så god att jag skulle blogga om den. Högsta betyg! Jag ler åt det för jag kan inte komma på något finare än andra vegohjärtan. Folk som inspirerar mig, som får mig att känna att det är värt att argumentera, som bryr sig precis som jag, som gör något.

Jag hjärtar er alla!