Finaste Arvid och Daniel erbjöd sig att göra mig till delvis animerad gif i utbyte mot att de skulle få öva på hur man gör samt sköta kameran. Varenda gång jag är i Örebro på kontoret där skämtar vi om att fota mig, väldigt internt, väldigt roligt, och i måndags hade vi äntligen en riktig anledning att göra det. Arvid filmade medan Daniel låg på golvet med en fläkt.

För att få till giffen fick jag stå och posa lite, något som jag är bekväm med att göra själv i spegeln i en provhytt men det är lite annorlunda att göra det på jobbet inför sina kollegor. Otroligt fnissigt! Och jag skrattar alldeles för mycket. Av någon anledning viskade jag och Arvid till varandra, även om det inte var någon kvar på kontoret.

Vi skulle ha lite AW ihop efter arbetsdagens slut och passade på att filma medan vi väntade på Sofia. Mitt i alltihopa dök hon upp och möttes av en något märklig men inte direkt otippad syn i konferensrummet, vilket vi lyckades få på film.

Typiskt så glad som jag är när jag får hänga med grabbarna grus! Såhär blev bilden till slut. Det finns knep att läsa här och här för den som vill försöka själv men i övrigt har jag ingen aning om hur Arvid gjorde, jag vet bara att jag är väldigt nöjd med resultatet!