Den här helgen har jag spenderat i disigt Malmö tillsammans med Johan och ett gäng fina vänner! Resan bokades för flera månader sen av den enkla anledningen att jag saknade ihjäl mig och även om vädret kunde ha varit bättre var det trivsamt ändå!

Det är något särskilt med Malmö som jag inte känner i någon annan stad och det finns säkert flera faktorer som spelar in men framförallt handlar det om människorna som bor där. Staden är så kompakt att det är gångavstånd överallt vilket gör att man får stjärten ur vagnen att hitta på saker ihop.

På lördagen var vi ett härligt gäng som hängde på Solde  efter ett upprop på Twitter och sen drog vidare till olika second hand butiker innan de stängde. Kvällen avslutades med en god middag och ett flertal drinkar, bland annat O’Boy av alla smaker, på nyöppnade Grand! I går vaknade Johan med feber så då tvingade jag honom att ta det lugnt hemma medan jag gick runt på stan några timmar.

När vi gjorde slut var det ingen som trodde att vi skulle kunna fortsätta vara vänner och jag är så oerhört tacksam för att de hade fel. Det var inte upp till mig att bestämma men jag är av övertygelsen att allt går att lösa med bra kommunikation och ren och skär vilja. Om man bara får chansen.

Jag hade en rejäl lista med saker jag ville göra och hann såklart inte med allt men magen är mätt ändå! Tyvärr fick jag inte se paketen lysa i träden på GA torg eftersom de inte tänds förrän nästa vecka men Johan har lovat att ta bilder och skicka.

Fler bilder från mitt besök ligger förresten uppe på Flickr! Tack fina Malmö för den här gången!