I dag lanseras sidan WeSkins som är ett samarbete mellan olika företag i Malmö, däribland Popdevelop. På WeSkins kan man beställa såna snygga skins som jag har till min mobil eller varför inte till en laptop? Jag är riktigt pepp för deras skull!

Om du var på SSWC känner du säkert igen konceptet. Oskar Dahlbom var med om att ta fram designen den gången men nu är det fritt fram för den som vill att ladda upp en egen bild eller helt enkelt bläddra i det befintliga galleriet som ligger på sidan.

Jag har fått betatesta tjänsten lite i förväg och har två skins (en till jobbmobben också) som jag älskar! Det är vardagslyx att ta upp luren ur fickan när den är så fin och jag får många kommentarer om den! Dels skyddar den mot repor, dels är den greppvänlig men framförallt passar den mig eftersom jag är allergisk mot skal.

In och gilla på Facebook för att få lite rabatt innan söndag! Jag blir helt stollig när jag tänker på hur många olika motiv jag skulle vilja ha!