I tisdags anmälde jag intresse för att få ett bloggpass till SIME och blev väldigt glad när Jocke ringde i går för att bekräfta att jag fått det! Nu är det officiellt på hemsidan och jag ser fram emot att hänga i bloggloungen med de andra nio bloggarna! Ska bli spännande att se hur Bloggbyrån ska skämma bort oss!

InternetWorld skriver att webbstrateg tillhör ett av de absolut hetaste yrkena just nu och även om det inte kommer vara lika ovanligt i framtiden så kommer vi som hängt med några år alltid ligga bra till. Kul!

Fick en länk från Sanna som handlar om Anna Serner, en kvinna som jag har hört talas om innan men inte riktigt bekantat mig med. Hon verkar ju helt fantastisk! Helt rätt inställning till det mesta och en förebild av bara farten!

Missa för allt i världen inte Fredriks inlägg 16 koncept och strategier för framgång i nya medier. Kika på det, du kommer fastna direkt och nicka instämmande.

Följ Köttfri måndag på Facebook, de fyller sin sida med alla de artiklar och inlägg som rör deras vegetariska förslag och det är otroligt intressant att följa reaktionerna!

Hoppas att fler får upp ögonen för Twitter Stories, jag gillar verkligen den sidan! Tanken är att lyfta vilken spridning Twitter har och det ligger flera fina exempel uppe!

Och läs Hanna Hanras tankar om DJ Mag’s topp 100 lista över DJs, den där de inte har med en enda kvinna. Jag tror fortfarande inte att alla fattar det här men hon förklarar det så bra (och det gäller ju såklart alla yrken):

Boys aren’t better at DJing than girls. We don’t DJ with our vaginas.

Mkey?