Jag hoppas hinna blogga mer i kväll men en gif hinner jag såklart slänga ihop! Det var en strålande dag – och kväll – på alla sätt och vis! Tack för alla gratulationer, presenter och olika typer av uppvaktning!

how do you make gifs

Tack för mentions på Twitter @mathiaskarlsson@johannars @joakimlindstrom @oskcar @hans_g @MrZirkus @fabianbom @JennyEatWorld_ @Infomastern @Carl_Steen@_Lemmiiin @Pseudonymen @athell @iamluclar@ ErikssonRonny @MissIda @alundbergh @sanapes @Gotlandskan @alundbergh @Hjorth @baskrud @KarinmedK @evelinaander @nossleinad @Sa_na_si @BeyondRetroSwe @LillemorSR @robinhoodi @Konc @kentsonic @matderiven @_tobbe @davidbaath @sarakmp @malingozzi @jeslunds @kjelleman @kentsonic @BeBopDevil @grapoluponape @frokenvera @johsni @DangerousDolly @emanuelkarlsten @pgreget @johannakjellser @PetraLiuski @daviden @cjlinde @dimgard @Lollalo @TrulyTherese @enbattrevarldnu @sannastankar @catarinaclowe @saraohman @mandalaya @JNhan @sofiannan @Annawilma @KarinZingmark @wilhelmblixt @EmilJansson @achaido @cordykaye!