Namn: Helen Josefine
Piercingar: Har haft i naveln.

Tatueringar: Tretton stycken, bland annat en mexikansk sockerskalle och ett hjärta med texten Mamma.
Längd: 173 centimeter.


Skostorlek: 39.
Hårfärg: Just nu ljusbrunt med slingor i.
Fräknar: På sommaren dyker de upp som ett paket på posten!

Kär? Det pendlar mellan att jag bara måste ringa för att få säga att jag älskar honom till att vara en rätt normal förälskelse.
Motto: Jag äter inte mina vänner.


Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland önskar jag att jag bodde i Malmö för jag älskar verkligen Malmö. Allt från långa promenader i Slottsparken ner till Västra hamnen, till fruktstånden och ölserveringarna på Möllan men helst av allt vill jag ju självklart bo i New York.

Tycker du att du är attraktiv? Om jag får till en riktigt bra bild så tycker jag det men det kan ta en hel del försök. Då skickar jag den bums till Johan som bevis!
Vilket schampo använder du? Oj, olika. Gillar Aussie för att deras produkter doftar helt makalöst.
Vad är du rädd för? Att någon jag älskar ska bli sjuk eller dö, det är väl alla rädda för. I vintras var jag rädd för att tappa min iPhone, nu är jag rädd för att ramla ner från mina höga träskor och skrapa upp benen så att jag inte kan ha klänningar på hela sommaren. I övrigt, ganska orädd!

Gillar du berg- och dalbanor? Inte längre. Klarar knappt av pariserhjulet!

Senaste?

Filmen du hyrde? Oj, jag hyr film hela tiden men jag tror att det var Winter’s bone.

Filmen du köpte? Jag sprang på Studio Ghiblis senaste Tales from Earthsea när jag var inne på Kinokinuya och kunde inte motstå den!
Låten du hörde: Ken Rings Plocka han går på repeat!

Låten du laddade ner? Jag laddar aldrig ner men jag fick en låt av Oskar i inboxen som jag hade till min New York-video på Vimeo. 
Personen du ringde? Det var till Sanna för att uppdatera henne om allt jag inte skriver om på bloggen eller Twitter.
Personen som ringde dig? Det var Johan. Vi har väldigt fin kontakt hela dagarna via telefon, WhatsApp, Facebook, mail och HeyTell. Den sistnämnda appen är verkligen myset!

TV-program du såg? So You Think You Can Dance. Sen youtubade jag mitt favoritavsnitt och grät lite.
Person du tänkte på? Johan, eftersom vi precis pratade i telefon om att det snart är midsommar. Längtar! Ser väldigt mycket fram emot att träffa hans familj!

Favorit?

Låt: Jag får för mig att mitt favoritalbum alla kategorier och genrer är Counting Crows August and Everything After. Sen är jag väldigt svag för Bette Midlers version av Stay with me. Christian Kjellvander, Aaliyah och Refused måste också få vara med men den det här är nog min favoritlåt.


Sak att göra: Jag måste nog säga fotografera. Eller kanske snarare dokumentera så får jag med blogga också eftersom där ingår text, film och foto som jag tycker är så roligt. Kommunicera?

Serie: Starzinger, Candy Candy, Sandybell, Mitt så kallade liv, Sex and the City och Lost. Just nu gillar jag verkligen Cougar Town.
Sport: När jag var yngre älskade jag bandy, fotboll, gymnastik och längdhopp, på teve ser jag gärna på de större eventen när det byggs upp spänning och alla gemensamt håller på att dö av pirr i magen för att vi kanske, kanske kommer vinna guld.



Kläder: Det måste vara klänningar va?
Bil: Svarta.

Film: Allt som spelades in på 80-talet är jag svag för. Sen gillar jag såklart Juno, Nyckeln till frihet, Maffiabröder och de gamla vanliga. Okej, jag säger När Harry träffade Sally, Tjejen som föll överbord och Grosse Pointe Blank! Och Bara en natt. Jag älskar den med hela mitt hjärta. Och Två nätter i Paris, taxiscenen är något av det roligaste jag sett!

Har du någonsin?

Ljugit för någon? Ja, men jag försöker att vara ärlig. Snarare är jag nog för ärlig.
Varit i slagsmål? Nej men en gång var det ett gäng tjejer som gav sig på mig, min syster och en kompis, då sprang vi fort som bara den hem igen.
Blivit arresterad? Det finns ingen anledning till att arrestera mig heller!



Träffat någon från internet IRL? Lägg av, de flesta av mina vänner som jag umgås med har jag träffat genom www. Jag kan knappt dra mig till minnes att jag umgås med några jag träffade innan 2008.

Senaste?

Personen du fick brev av? Maria, hon skrev ett vykort, måste skriva tillbaka!
Personen du fick sms av? Tandläkaren upplyste om att jag har tid nästa vecka! Älskar att de nöjer sig med det och varken skriver dag eller klockslag.


Saken du köpte? Det var jordgubbar! Man bör äta en halv liter varje dag under sommaren säger Cattis så då gör jag det!
Boken du läste? Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann. Jag gillade den!
Personen du fick e-mail av? Från någon som jag ser kallar mig Helena. Har inte öppnat det än.

För att läsa fler intervjuer går det bra att klicka igenom min länklista, de flesta bloggarna verkar ha svarat på den nu!