Mellan april 2006 och februari 2010 skrev jag på en privat Blogger-blogg som sen las på is i samband med min praktik hos Kjell för att satsa helhjärtat på den här. Enda sättet att läsa den bloggen var genom att bli inbjuden av mig och sen logga in med ett lösenord varje gång, något endast tio personer fick tillgång till.

Jag som har skrivit dagbok i hela mitt liv kände att det här med bloggandet var något liknande och det ville jag fortsätta ha för mig själv och mina närmaste. Nu har jag visserligen släppt på tyglarna men det har tagit sin lilla tid. Jag är i regel personlig men sällan privat på www.

Några av höjdpunkterna när jag scannar igenom bloggen är härligt häng på Berns tillsammans med Jonna när Tony spelar skivor, kvällen jag träffade Björn Ranelid och han kallade mig för svärmorsdröm och flera inlägg om när jag och Johan träffades. Minnen för livet, de måste ju bara sparas!

Bloggen finns fortfarande på nätet men är inte sökbar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. En stor del är faktiskt utskriven, vilket känns tryggt, men hur kan man annars spara den? Här kommer ett gäng bloggrelaterade länkar medan du funderar ut ett svar!