Sommardag

Det finns ett stående skämt på kolonin att den här bänken heter Helens bänk – underförstått, jag är den enda som har tid att sitta ner och ta det lugnt när jag kommer förbi. Min mamma och syster tycker att det är såå roligt!

Mitt intresse är ju som sagt att fota det som händer i området, i utbyte mot att slippa bära sten till exempel, och i lördags ville mamma att jag skulle återskapa en av hennes favoritbilder med hjälp av lite såpbubblor. Sagt och gjort! Hon blåste och blåste men inte kom det några bubblor för det. Några få lyckades jag i alla fall fånga och jag är nöjd men jag tror att vi kan få till det ännu bättre med hjälp av en batteridriven såpbubblemaskin!

Sommardag

Sommardag

Sommardag

Johan och jag har för övrigt fått en rosbuske döpt efter oss, håll tummarna för att rådjuren inte äter upp den!