Just nu håller jag på att förbereda en föreläsning tillsammans med Danne och Uffe som vi ska ha om två veckor för våra kunder i Örebro. Sen ska jag hålla en timmes presentation dan efter sommarfesten i ungefär samma veva för mina kollegor så den filurar jag på samtidigt.

Jag har fått hjälp av Chrisse, vår grafiska designer, att göra en variant på den sociala medier prisma som figurerar i många presentationer och som jag misstänker skrämmer slag på folk. Bäddar in en SlideShare här när den är klar!

Det blir även en hel del research inför kundmöten. Hur använder kunden sociala medier i dag? Finns det ett behov av att finnas där? I såna fall vad? Vad gör dennes konkurrenter? Vad skulle vi kunna hjälpa till med? Det är riktigt intressant eftersom jag då får bättre koll på hur olika branscher jobbar och samtidigt kan hämta inspiration från andra.

Givetvis är det en del möten, både internt och med kunder. Jag sitter med och får presentera min research och slutsatser. De blir alltid positivt inställda till min roll och jag gillar att de är nyfikna! Än så länge har jag inget konkret att visa upp men det kommer i höst!

För att hänga med går jag på en del frukostseminarium, håller koll på de länkar som sprids på Twitter och har hört mig för om jag får åka till SSWC och The Conference. Jag vill gärna gå på SIME också men det är inte förrän i november, ingen brådska! Jag var även på Stockholm Social Lunch Club i går i Humlan då vi pratade om Apples nyheter. Det finns över en miljon iPhone-användare i Sverige, kan vara bra att veta!

Precis innan jag gick hem i går fick jag ett samtal från vårt kontor i Uppsala som vill att jag ska vara med på en pitch som verkar superspännande och med en kund som omfamnar, och passar perfekt för, de sociala kanalerna. Ser fram emot att få den briefen nästa vecka!

Så ja, jag trivs fortfarande väldigt bra på mitt jobb!