I dag var det ett rent nöje att följa Viktor när han refererade från en genomgång med Sam på Facebook! Hans Kullin kuraterade allt Viktor noterade och jag la genast till den länken i min Facebook-guide, kika gärna in där om du jobbar med Facebook och behöver tips!

På tal om tips så har Frågor dykt upp som spam i min feed de senaste dagarna så jag testade att skriva en egen fråga. Det här är en app som du troligtvis redan har, leta i vänsterspalten, och låt sen kreativiteten flöda, både jobbmässigt och privat!

Jag frågade givetvis om det var fler än jag som missat när appen aktiverats, hittade på några svarsalternativ…

… och skickade sen iväg frågan till några väl utvalda vänner ur vänkretsen för att samla in lite svar. Den postades givetvis även i min logg.

Det här är en spännande app eftersom den kan spridas kors och tvärs över Facebook genom mina vänner. Dessutom står den ut i feeden så att den är svår att missa och även om jag bara kan se svaren från de vänner som jag känner så kan vem som helst svara och kommentera. Så här såg det ut för några minuter sen:

Enligt mina vänners avatarer så borde Ja-alternativet leda men tydligen har fler hemliga personer svarat Nej. (Tyvärr syns inte svarsalternativen så bra så tänk på att hålla dem och rubriken lite kortare!)

Som Ronnie skriver så funkar det utmärkt att använda sig av Frågor på en Sida vilket kan vara intressant för företag som har tröttnat på Polls.

Det är även intressant att samla in alla kommentarer, dels från mina Vänner…

… och dels från mina vänners vänner (Övriga).

Det är första gången som jag använt mig av en app, förlåt verktyg, som sprider sig så snabbt och så lätt! Visst, man kan taggas på en bild och få kommentarer på den men det här är ju lite mer värdefullt.

Like!