Jag går i inredningstankar och fnular på vem som kan hjälpa mig. Det är ganska stora projekt jag vill dra igång och jag kan egentligen ingenting om tapetklister men sånt brukar lösa sig.

I sovrummet vill jag ha romantiska rosor. Samt en hylla för mina böcker och en böjbar vägglampa som lyser upp när jag ligger och läser. Och gamla tavelramar i silver. Kanske till och med en tavla.

I vardagsrummet vill jag ha en klädställning där mina klänningar kan hänga och sprida färg och glädje. Jag vet precis var den ska stå. Egentligen borde den skymma tjockteven men det finns ett hörn ledigt där den skulle passa finfint.

I köket vill jag måla blått och fräscht. En riktigt kylig, härlig blå färg som piggar upp. Eller kanske en tapet, med små fåglar på, som tittar ut genom fönstret på träden utanför. Och så slutligen…

… ropar den här skönheten mitt namn. Jag är ganska sugen på att ta mina sparpengar och locka hem den till mig. Helt perfekt när man ska slå in presenter! Köpmansdiskdrömmen deluxe. Fnular vidare…