Jag förgyllde den här mörka, trista torsdagskvällen med ett besök på Beyond retro Åsögatan. Där inne är det ljust och fullt av klänningar så det är lätt att känna myset!

Blev nog lite kär i den här. OCH den passade perfekt. Lite trasig men det går säkert att laga. Priset? 629 kr. Tack, över till nästa!

En grön liten sak och så en blå med rosett i ryggen. Söta men inte aktuella. Ja, jag har mina långkalsongstrumpbyxor på mig under, det är rackarns kallt på golvet där inne kan jag be om att få informera!

Jajamensan! Vilken dröm! Grön, skön, lång, öh, och snygg också! Men ack, för liten! Tänkte direkt på Tove, hon har letat efter en grön klänning vet jag och den här kanske skulle kunna vara något? Kom upp och prova!

Avslutningsvis hamnade jag i den här kombinationen som faktiskt var rätt mysig att ha på sig. Blått sammet och så vit brokad.

Jag smyglyssnade på killarna i provhytten intill (tydligen vågar de sig dit på vardagskvällar) och det var skönt att höra att kläderna var för små för dem med. Det var den torsdagkvällen (förutom den delen som fortsätter nu.)