Här är några fler tjänster som jag noterade förra veckan. Jag samlar alla länkar jag gillar i min Delicious, kika gärna in där!

BIGASSMESSAGE
Jag faller väldigt hårt för sådana här enkla tjänster som lätt sprider glädje till andra. Fick ett BIGASSMESSAGE från min vän Nils och fastnade direkt. Perfekt att skicka med i en tweet, det förgyller alltid någons dag! Skriv in ett meddelande, välj stil (jag gillar magisk), kopiera länken och skicka iväg!

Resultatet blir i det här fallet ett blinkande meddelande som påminner om ett stroboskop som man bara vill stänga av. Mysigt!

Paper.li
Fler och fler gör sin egen tidning av dagens bästa tweets, Daily, och jag har haft turen att vara med i ett par stycken, senast nu i morse. Alla smarta saker som andra skriver om samlas i ett väldigt läsvänligt format.

Om jag skapar ett i mitt namn ser det ut såhär och det är alltså inte jag själv som bestämmer nyheterna, de tas upp automatiskt från min feed. Lätt som en plätt! Sen kan man givetvis gå in och ändra utseende mm men det här är grunderna.

Facebook Friendship
För några veckor sen satt jag i SSWCrunch och försökte förklara Facebook Friendship utan att ha testat det (eller komma ihåg vad det heter). Det är alltså ett sätt att följa sin vänskap med någon annan på Facebook, en snygg sammanställning av gemensamma bilder (som används som profilbild), evenemang, vänner, sidor och konversationer. Riktigt mysigt faktiskt (om man har något gemensamt vill säga). Man kan även se hur andra vänner hänger ihop med varandra. Gå till din väns profil och leta efter Visa dig och x under profilbilden.