Jag fick den finaste låten någonsin av Johan igår kväll. By my side av Luke Leighfield. Den satte sig direkt (introt  är riktigt härligt) och jag letade genast upp texten som jag hörde var så fin.

All my life I’ve been asking questions
And now I think that you’re the answer
‘Cause my troubles seem to fly away
Take my hand and never leave me
You know that I could never be
Anything without you by my side

Mys! Jag hittade texten på hans hemsida där man även kan ladda hem hans skiva och såg att han har en grym meny med konton till Facebook, Twitter, Flickr osv. Så snyggt!

Jag fick höra från Johan att han kommer från England och enligt hans sida på Facebook kommer han ge sig ut på en vardagsrums-turné i december där de som anmält intresse kommer få besök av honom. Hur smart är den här killen?

Jag skrev ett inlägg på Twitter att jag skulle somna till Lukes låt och tackade Johan för tipset. Kort därpå plingade det till i min iPhone för att han hade stjärnmärkt min tweet så jag misstänkte att han var nyfiken på att ta reda på vad jag skrivit.

Jag trodde aldrig att han skulle svara – på svenska!

Jag har sällan sett ett så tydligt exempel på vad Twitter ska användas till! Johan reagerade också och fick en hälsning han med – Sov gott, min vän. Så fint! Märk väl att klockan var mitt i natten, det var lördag och han tog sig tid att översätta det jag skrivit och svara på mitt språk. Hur många rätt som helst!

Jag gillar hans sida på Facebook, har lagt till honom som kontakt på Flickr och kommer definitivt gå och se honom när han kommer till Sverige.Vem bokar?

Klockrent agerande från en artist 2010. Nu ska jag titta på hans julturné-video från 2008 på Vimeo.