Under Bokmässan kommer jag hänga med Langenskiölds som står i monter B01:22, kom dit vetja! Jag åker ner fredag morgon och stannar till söndag eftermiddag.

Förra året var första gången jag var där och det var så roligt! Slitigt men roligt! Först jobba hårt i kassan och kolla runt på mässan under dan och så på med finkläderna för att gå ut och äta gott och sen vidare till Park på kvällen.

Jag ska hjälpa det lilla fina förlaget med att live-sända seminarier och intervjuer för det tror de att jag kan så det är bara att spela med. Det kommer vara tweetups flera gånger varje dag och som jag minns det springer man på personer man känner minst hela tiden.

Jag kan på rak arm räkna upp minst 20 personer som jag vill träffa när jag är där. Caroline, Petra, Kjell, Martina, Annika, Marcos, Eva, Karin, Lina, Kristina, Anna, Jenny, Mattias, Jenny, Louise, Fredrik, Jonna, Susanne, Sanna, Anna, Maria, Bia, Jonas osv. Och sen tillkommer twittrare som Rickard, Marthina, Nathalie, Joacim och Anna till exempel. Listan är nog oändlig.

Ser mycket fram emot helgen!