Igår mötte jag upp lite kollegor redan vid sju för att färdas med bil upp till Söderhamn för konferens. Jag tror inte att så många vet om att C bara består av 20 personer och nästan alla åkte uppåt i landet för att hälsa på en del av kundtjänst som sitter där.

Vi hade workshops och delades in i små grupper och diskuterade hur vi kan förbättra kundservicen för våra kunder. Roligast var att få sitta med under samtal när kunderna ringde in och få höra hur de bemöttes.

Vi bodde i ett gammalt värdshus som det utan tvekan spökar i.

Jag fick ett eget rum men några av oss fick bo i jätteläskiga stugor på baksidan med utsikt mot vattnet.

Inredningen var helt fantastisk (även om någon tyckte att det verkade jobbigt att damma alla små prydnadssaker som stod överallt). Tunga, gamla möbler, kristallkronor i nästan alla rum, dukar, vaser, tallrikar på väggarna, stora vackra tavlor, breda soffor och fåtöljer, mjuka mattor, osv.

Det var synd att uppkopplingen var så usel, jag hade gärna sett en film innan jag somnade eller skrivit det här blogginlägget till exempel. Egentligen är det löjligt hur beroende man blir av nätet men efter att ha spenderat helgen på landet med en Mac i mitt knä förvånas jag inte över det.