Idag har jag suttit och jobbat i Lund, först på Espresso House där jag alltid äter frukost och sen på Patisseriet där de har en sådan underbar disk fylld med godsaker.

Efter lunch kom Anna förbi och fikade med mig vilket var väldigt trevligt. Vi pratade en massa Twitter, alltså löjligt mycket, medan jag jonglerade frågorna på Facebook.

Efter iPhone 4-släppet för två veckor sedan har det varit fullt ös medvetslös och Sidan har ökat med över 800 fans sen jag började. Jag tar inte åt mig av mängden besökare däremot är jag väldigt stolt över antalet nöjda besökare.

Det är lite det här sociala medier handlar om för mig. Jag är oerhört intresserade av vad svenska företag gör på Facebook och Twitter men som jag sa till Anna idag, vad är nytt augusti 2010? Vem har gjort vad? Vilka pratas det om? Jag märker inte av att det händer något särskilt så jag får väl helt enkelt ta och göra ett så bra jobb själv så att det uppmärksammas!