I morse var jag uppe tidigt för att lyssna på när Johan var med i radio. Halv sex på morgonen. Det börjar vankas kärlek banne mig.

Han blev intervjuad om Roskildefestivalen där han är nu sen en vecka tillbaka och det var riktigt kul att höra honom prata. Han är så smart och rolig, klicka på länken ovan för att lyssna. Även om vi pratar med varandra flera gånger om dan var det här extra roligt såklart.

När @srvaken la upp artikeln lite senare på dagen länkade jag den till Johans mamma på Facebook och hon blev så glad. Hon ringde mig igår innan jag skulle på bio och vi pratade om killen som vi tycker så mycket om. Det är mys!

Jag gillar verkligen bilden på Henke och Joel som bifogar artikeln. Häromdan när jag pratade med Joel stod han också uppe på Malen så det verkar vara en populär sysselsättning. Antar att det är Johan som har tagit bilden. Jag ser fram emot att få se alla bilder därifrån när jag åker ner till Malmö nästa vecka men framförallt ser jag fram emot att få se roskildebesökarna igen, solbrända och glada. Längtar!