Skip to main content

Bröllop och kärlek

Nu har jag börjat jobba vilket egentligen är helt galet! Känns som att det var precis det här jag ville, att få ett spännande och utmanande jobb och sätta igång och arbeta direkt efter skolan. Är väldigt tacksam för det.

Annars har det varit mycket kärlek på tapeten den här helgen. Jag har gråtit floder av lycka för Victorias skull och efter att ha hört Daniels tal så gillar jag honom riktigt mycket också. Underbart att se dem ihop, strålandes av lycka!

Själv har jag också fått en rejäl dos kärlek, de här fina blommorna kommer inte ens i närheten av att beskriva hur mycket. Det har varit en härlig helg i kärlekens tecken, jag lovar!

 • Monika

  Hej & stort grattis!

  Nyfiken – var fick du jobb?

  kram
  Monika i Malmö

 • Helen

  Tack Monika, för allt stöd!

  Jag har fått jobb på ett telecom-företag ute i Kista, ska jobba med deras hemsida och sociala medier, ser fram emot det! Verkar vara en tjänst som skräddarsytts efter min utbildning så jag bara tackar och tar emot!

  Längtar ner till Malmö, måste boka in en resa bums!

  Kram Helen