Igår tog vi äntligen examen! Det var en underbart härlig dag som började med sol, champagnefrukost och Moderna för att sen gå vidare till Smaka på Stockholm i Kungsan och diplomering i skolan och avslutades med häng i Tantolunden, hemma hos Sanna och sen ut och dansa på Kvarnen. Under hela dagen bjöds det på skratt och sång och jag hade med kameran och dokumenterade hela tiden. Niclas och Adam bjöd vår klass på underbar skönsång som verkligen lyfte dagen, tack så otroligt mycket för den!

Jag fick ett trevligt samtal om att jag har fått jobb som startar omgående vilket innebär en otrolig lättnad vad gäller jobbsökarstress, pengar och framtid. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad för att det går så bra för mig just nu. Jag har inga iLandsproblem alls vad jag kan komma på!

Tack hela klassen för en sådan fin dag ihop, ett minne för livet!