Idag hade jag en riktigt trevlig intervju på en terrass. Jag skrattade nog ganska mycket, men det var inte mitt fel. Bland annat fick jag höra att jag är beroende av kolonilotter och det stämmer ju! Funderar på om jag ska strunta i att tacka ja till jobben och bara fortsätta träffa trevliga och kreativa människor på intervjuer? Jag frågade VDn om det var många intervjuer kvar eller om de var nära ett beslut och han sa att de hade fått in en hel del ansökningar men bara kallat några få till intervju, då blev jag väldigt smickrad. Får höra mer nästa vecka! Får alltid beröm för mitt cv (tack till Joel och Johan!) och personliga brev (som jag är väldigt nöjd med).

Efter några turer fram och tillbaka på DM fick jag idag ett mail från ett förlag som vill ha hjälp med en hemsida. Det verkar vara ett riktigt roligt jobb så jag och Sanna ska sitta och skriva en offert idag och hålla tummarna för att de väljer oss. Perfekt arbete medan man söker jobb och framförallt utvecklande och kreativt.

Jag avslutade kvällen med att ladda upp ordentligt med godis och popcorn för att se Sex & the City 2. Den var så bra! DN gav den en 1:a i betyg men jag skrattade högt, applåderade och grät elva gånger. Alla tycker såklart olika men jag är väldigt nöjd med den filmupplevelsen.