Den här veckan har jag avundats @_Lemmiiin som är i New York och jobbar några veckor. Där är det minsann 20 grader och sol och det räcker långt för att få mig att börja gråta över att jag inte är där. Nästan i alla fall. Som tur är får vi som följer herrn på Twitter duktiga uppdateringar och inte minst bilder. Det går även rykten om att han ska göra en video, en hommage till mig enligt tweet, och den ser jag fram emot. I morse smusslade han och @oskardahlbom med ett ljudklipp så jag antar att den nästan är klar. Jag väntar med spänning!

Det jag gillar med @_Lemmiiin (förutom utmaningen det innebär att stava hans namn rätt) är att han inte ändrar på sig. Han är samma twittrare som när jag började följa honom och det gillar jag. Följ honom för hans kärlek till New York och Bob Dylan och för svengelskan som smyger sig in i hans tweets.