Idag skickade jag in slutprojektet med flertalet timmar till godo innan inlämningsboxen stänger. När jag var klar med innehållsförteckningen kändes det lite trist att inte ha fått någon feed back alls från Blocket. Jag mailade till dem i höstas och fick till svar att de inte hade tid med en kort intervju, något som hade lyft projektet enormt. Det hade även varit kul att höra vad de tycker om min idé som hela arbetet bygger på. Jag funderar på att skriva ut det och skicka in det till huvudkontoret när det är betygsatt.

Som det ser ut idag så går det inte att komma i kontakt med dem varken via Facebook eller Twitter och det tipsar jag bland annat om på mina 19 A4-sidor. Idag nämnde jag dem i en tweet och blev RTad av en Schiebsted-bot vilket känns helt värdelöst. Kom igen Blocket, omvärldsbevakar ni ingenting?