Skip to main content

Kämpar du med din träning? Heja heja!

Nu i sommar är det fyra år sen jag blev vegan (igen) och två år sen jag började träna regelbundet, därav en svettig bild som illustration.

Jag har vägt i princip samma sen skoltiden men härom veckan ställde jag mig på vågen för första gången på länge och upptäckte att jag har gått upp fem kilo. Fem kilo! Hur jävla mäktigt? Det syns inte men det känns, det märks och det uppskattas.

Så här stark har jag aldrig varit och det ger mig så mycket glädje, energi och lugn. Så heja heja, alla som tar sina första stapplande steg, som jag gjorde nyss! Testa för att du är nyfiken, fortsätt för att det är så kul. ”Du får vila sen!”

  • Ell

    sitter du på tips till en som vill komma igång med styrketräning? jag kör löpning och yoga pga det jag gillar; men vill komplettera med styrka och sneglar lite avis på folk som kan rocka marklyft och rodd :)) vad ska en göra som vill ge sig på att träna själv minus pass ?

  • Mitt förslag är att inspireras av personer som gör det du vill göra. Följ på Instagram, lyssna på poddar som Styrkebyrån eller Tyngre, sök på YouTube. På mitt jobb har vi bett en instruktör gå igenom alla maskiner på gymmet inkl tyngderna så att tekniken kommer först. Det är mina bästa tips!