HMs provhytt helalf.se

I går regnade det när jag gav mig ut på jeansjakt. Så perfekt tid att kika runt nu när allt är på rea. Det viktigaste när man är på jeansjakt är att fokusera på just jeans och ingenting annat. Det första som händer? Jag blir förälskad i en kjol på HM som kommer passa perfekt när vi är i New York!

Levis helalf.se

Sen skärpte jag till mig och gick till Levis för där har de ju nästan bara jeans. Tog med mig två par in i provhytten och båda passade perfekt (det händer ju inte) men ett av paren var på rea (70%!) så de fick följa med hem. 269,70 tycker jag är ett najs prajs och jag älskar tvätten.

Weekday helalf.se

På Weekday tog jag med mig ett par jeans som heter Thursday in i provhytten och de satt också helt perfekt. Borde ha köpt en Triss-lott tänker jag så här i efterhand. 100 spänn är ju ett rån så förlåt!

Rosa collegetröja helalf.se

Jag föll även pladask för den här rosaprikosa collegetröjan. Den får mig att vilja använda rouge igen!

HM OS-kollektion

Om tillfälle uppstår under dagen kommer jag leta rätt på HMs OS-kollektion och köpa den fantastiska sportbhn. Sen måste jag stänga min plånbok inför resan. Har du reafyndat något?