Jag äger ingen yogamatta. Däremot har jag lånat två stycken. I ett års tid. En tillhör min pojkvän och en tillhör min syster. Tack för lånet! Nu känner jag mig redo att köpa min alldeles egna yogamatta!

Lululemon The Mat

Lululemons The Mat kommer högt på de listor jag hittat över vilka som är de bästa yogamattorna men den skiljer sig åt i materialet från de mattor jag brukar använda så jag blir lite osäker på om det är en sådan jag ska ha.

 

Yogamatters sticky

Yogamatters sticky å andra sidan ser precis ut som den vi har på jobbyogan (fast blå). Den är tjock, har ett bra grepp, ett riktigt bra pris och fina färger att välja mellan.

RatMat Pro Eco

RatMat Pro Eco har ett rimligt pris, fina färger och får högsta betyg på Amazon när en skriver in best yoga mat i sökfältet.

Manduka PROLite

Manduka PROLite får också fina recensioner och högt betyg på Amazon (något pricey) men ärligt talat. Inget av det där spelar någon roll längre för jag har redan förälskat mig i en annan.

Liforme yoga mat Liforme yoga mat Liforme yoga mat

Liforme heter den och väcker ett sådant vill ha-begär hos mig att det inte är klokt. Självklart är den dyrast av alla men oj, vad glad den skulle göra mig!

Eftersom jag är lite osäker på materialet kanske jag behöver en sticky också? Alternativt skulle jag ju kunna lägga den summan på 3-4 olika mattor istället…  Gah! Man gör så dumma saker när man är kär.